13

ani de experiență în domeniul IT și parteneriate care garantează calitatea serviciilor

De 13 ani ITNet Smart Service furnizează servicii IT complete și personalizate companiilor mici și mijlocii. ITNet este soluția optimă pentru externalizarea gestionării sistemului informatic având experiența necesară și logistica potrivită unui timp de răspuns rapid la problemele apărute.

Parteneriatele noastre cu furnizori cheie din industria IT asigură accesul la produse și servicii moderne oricărei companii, indiferent de domeniul de activitate sau de mărimea acesteia. Cunoscând importanța accesului la tehnologie pentru desfășurarea activității curente, venim cu oferte sustenabile și adaptate bugetelor pe care companiile le au la dispoziție pentru dezvoltare. Acestea rezultă în urma analizei infrastructurii existente și a produselor pe care dinamica din piața IT le pune la dispoziție.

Externalizarea serviciilor IT este una dintre deciziile importante pentru o companie care dorește să-și canalizeze resursele pentru dezvoltarea produselor și a serviciilor proprii fară grija gestionării unui sistem informatic complex și cu vulnerabilități specifice. De aceea, de la achizițiile de echipamente sau software și până la promovarea online a produselor, ITNet este partenerul potrivit pentru modernizarea, optimizarea și funcționarea sistemelor informatice existente și totodată adaptarea lor permanentă la cerințele prezentului.

computer

Valorile noastre

Calitate

Serviciile oferite de ITNet sunt apreciate de clienți prin parteneriate menținute pe termen lung. Dezvoltarea companiilor mici și mijlocii impune ca și sistemele informatice să răspundă noilor exigențe. ITNet a demonstrat de-a lungul anilor săi de experiență că poate livra cu succes instrumentele potrivite pentru progres.

Viziune

Prin permanenta conectare la inovațiile din domeniul IT și cu experiența acumulată de-a lungul anilor de activitate ITNet aduce clienților tehnologii și soluții nu doar pentru prezent ci și pentru termen mediu și lung. Investițiile trebuie făcute cu atenție astfel încât să servească nevoilor imediate, să fie utilizate la o capacitate cât mai mare și având un standard de calitate reflectat în costuri mici cu mentenanța.

Flexibilitate

Indiferent de domeniul de activitate, tehnologia informatică trebuie să furnizeze antreprenorilor soluții pentru eficientizarea activității curente a personalului angajat, informații permanente despre productivitate și totodată să garanteze că datele sale sunt în deplină siguranță iar accesul la acestea este strict controlat. ITNet înțelege că varietatea domeniilor de activitate implică particularități în gestionarea rețelelor și reușește să aducă partenerilor săi soluții personalizate și la standardele solicitate.

Promptitudine

ITNet menține o colaborare foarte strânsă cu fiecare dintre clienți săi și de aceea eventualele vulnerabilități ale sistemelor sunt rapid identificate și rezolvate. Monitorizează permanent funcționarea echipamentelor și de aceea orice problema apărută este rapid constatată și remediată.

Fermitate

Siguranța datelor și funcționarea optimă a echipamentelor este condiționată de calitatea echipamentelor și a programelor utilizate. Prin parteneriatele cu furnizori care garantează calitatea produselor și a serviciilor, ITNet oferă clienților săi doar produse care asigură eficiență și valoare adăugată indiferent de domeniul de activitate.